Electric Dutchman Financial Services is dé lease-expert voor Electric Dutchman op het gebied van Private, Operational en Financial Lease.

Electric Dutchman Delivery Incl. 2 Energy Packs

Vanaf € 6,41 per dag

WAT IS ELECTRIC DUTCHMAN DELIVERY LEASE?

Ben je al aan het bezorgen of overweeg je om te gaan bezorgen, de Electric Dutchman Delivery is de beste bezorgscooter en beschikbaar voor een zeer aantrekkelijke dagprijs. Met veel genoegen en gepaste trots kunnen we vanuit Electric Dutchman Financial Services melden dat we de nieuwe, zeer scherpe tarieven voor tweede helft 2020 hebben vastgesteld voor onze Electric Dutchman Delivery. De Delivery is zeer compleet uitgerust, natuurlijk met bezorgbox en inclusief 2 EneryPacks doordat de Energypacks uitwisselbaar zijn beschikt u over een onbeperkte range. Door een meer dan uitstekende samenwerking met onze partners hebben we dit kunnen bereiken voor zowel Financial Lease als Netto Operational Lease.

Electric Dutchman Delivery, volledig uitgerust, inclusief 2 Energy Packs:

  • financial lease vanaf € 4,89 excl. BTW per dag
  • netto operational lease vanaf € 6,41 excl. BTW per dag

De genoemde bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden, 20.000 km per jaar en exclusief BTW. Onderhoud is niet inbegrepen en kost op basis van 20.000 km per jaar € 1,36  per dag. Voor de verzekering, geadviseerd om deze zelf af te sluiten, moet u rekenen op ongeveer € 3,00 per dag.

Deze prijzen houden nog geen rekening met eventuele volume kortingen waardoor de dagprijs nog lager kan liggen. Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om gebruik te maken van overheidssubsidies. Iedere situatie is anders, daarvoor bieden wij vanuit Electric Dutchman Financial Services persoonlijke ondersteuning, begeleiding en advies aan.

ELECTRIC DUTCHMAN OPERATIONAL LEASE TARIEVEN
Alle weergegeven Electric Dutchman Operational Lease vanaf-tarieven zijn gebaseerd op basis van de consumentenprijs van de scooter zonder extra opties en accessoires.
Op alle Electric Dutchman Operational Lease contracten zijn de algemene voorwaarden van Hitachi Capital Mobility versie 1.1 (13-07-2018) van toepassing met uitsluiting van de verzekeringsvoorwaarden.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail.

CONTACT ELECTRIC DUTCHMAN FINANCIAL SERVICES

Contactpersoon:             Bram Holtgrefe

E-mail:                              edfs@electricdutchman.com

Telefoon:                          +31 6 28 75 32 32

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


OfferteBestellenInformatie collectief deal