ELEKTRISCHE SCOOTER IDEAAL VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Wie een elektrische scooter voor de zakelijke markt zoekt, wil degelijkheid, geen poespas. Dat begrijpen wij heel goed. Dus geen kunststofkappen die na verloop van tijd aan elkaar geplakt moeten worden. Nee: what you see is what you get. Bij het ontwerp van de Elektrisch Dutchman hebben we heel goed geluisterd naar de wensen van de zakelijke markt.

Brand uitdragen
Hoe je ziet dat de zakelijke markt de focus is van Specs E-Mobility bij de ontwikkeling van de Electric Dutchman?  Denk aan een frame dat doorgerekend is op zware krachten en bestand tegen het gebruik en misbruik van de eindgebruikers. Daarnaast is onze scooter klaar om uit  te voeren in het gewenste design (modulair design, kleurenvrijheid, mogelijkheid tot coaten frame en gestoffeerde onderdelen die uit te voeren zijn op tal van manieren). Om het af te maken dragen wij graag bij aan het realiseren van een passende brand identity door het toevoegen van stickers en accessoires.

Beste van het beste
We werken samen met bedrijven als Bosch, YSS en EBR om tot het beste resultaat te komen. De eerste scooters rolden in 2018 van de band van onze productiepartner IBN. Benieuwd naar de samenwerking met YSS? Bekijk de onderstaande video.

Investering die de moeite waard is
Een Electric Dutchman is een investering die de moeite waard is. De kosten op lange termijn zijn namelijk zeer overzichtelijk. Het onderhoud is ten opzichte van traditionele voertuigen minimaal. Een elektromotor heeft bijna geen bewegende delen, waardoor de kans op slijtage minimaal is. Wel moet eens in de zoveel tijd naar gevoelige onderdelen als remblokken, banden en remschijven gekeken worden. Ook het minimalistische design draagt eraan bij dat de kans op defecten en slijtage klein is. Door de modulaire opbouw kunnen onderdelen gemakkelijk gerepareerd of vervangen worden. Ook  de slimme motorkabel maakt het mogelijk dat de motor of achterband in no time vervangen wordt.

Voor elke onderneming een variant
De Electric Dutchman is beschikbaar in verschillende varianten. De PRO-versie wordt het meest toegepast in de zakelijke markt. De stevige 2000W-motor brengt een heerlijke maaltijd of belangrijk pakketje snel (en stil!) van A naar B. Is de range van een  EnergyPack niet voldoende? Dan plaats je een tweede onder de zitting.

Eerst zien dan geloven…
Wij nodigen u uit om een proefrit te maken op een van onze Electric Dutchman-modellen. Wij vinden het prachtig om te zien hoe mensen met een grote glimlach afstappen na hun eerste testrit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *