De onervaren rijder voelde zich na een proefrondje al snel leider van het voertuig

Sinds de start van ons eerste seizoen hebben we al heel wat stellen, vrienden en teamuitjes mogen ontvangen voor een toer op de Electric Dutchman in het prachtige Vechtdal Overijssel.
De klanten waarderen de comfortabele zit, het opbergvak onder de bodemplaat, wat vaak van het nodige lekkers wordt voorzien voor een heerlijke stop “on tour”.
Na uitleg en soms wat geruststelling voor een onervaren rijder ging iedereen dit seizoen veilig en probleemloos op pad! De onervaren rijder voelde zich na een proefrondje al snel leider van het voertuig.
Geen gêne meer voor het brommen en de uitlaatgassen, maar klanten in alle rust en stilte zien genieten van de kronkelende fietspaden in de bossen, de Vecht en kasteel Rechteren.
Naast deze stilte ook groepjes gehad, die tijdens de tour “alle tijd van het Vechtdal” ervoeren en lekker bijkletsen met elkaar. Dat is ook mogelijk!

Een groene Vechtdal- beleving waren alle enthousiaste klanten rijker.

Het Klooster van Dalfsen

Carlijn van der Beeke

Hét favoriete vervoermiddel van onze bezorgers!

‘We gebruiken de Electric Dutchman voor het bezorgen van maaltijden en versartikelen voor meerdere restaurants in Venlo. De Electric Dutchman is ontzettend gebruiksvriendelijk en zeer stevig. Hét favoriete vervoermiddel van onze bezorgers! De Electric Dutchman wordt dan ook naar volle tevredenheid efficiënt ingezet dankzij een duo accupack wat voor voldoende actieradius zorgt’.

Tom Terhaag
InVenlo

Tom Terhaag

Dat ik nu op een verantwoorde, duurzame manier naar mijn afspraken kan, vind ik geweldig

Toen ik de Electric Dutchman zag, dacht ik meteen: dat is een gaaf ding! Ideaal voor mijn werk. Als tekstschrijver neem ik regelmatig interviews af, meestal in de buurt van kantoor, maar vaak is het nét te ver om de fiets te pakken. Dat ik nu op een verantwoorde, duurzame manier naar mijn afspraken kan, vind ik geweldig. En, eerlijk is eerlijk, het is ook een beetje een reclameobject op wielen. Ik merk dat heel wat mensen de scooter eens extra goed bekijken. Niet zo gek, ik denk dat mensen zich steeds bewuster worden van de kwalijke uitstoot van auto’s en scooters en een alternatief zoeken. Dat alternatief heb ik al gevonden.

Koen Chatrou
Texvast

Koen Chatrou