PRAKTISCH EN SNEL! HET VERVOERSMIDDEL IN DE STAD

Een notaris op de scooter!

Dat zie je niet elke dag. Behalve in de regio Eindhoven. Sinds mei versterken twee Electric Dutchman scooters het team van Marks Wachters Notarissen in Eindhoven en Nuenen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook enorm snel in de drukke Eindhovense binnenstad. Ook voor ritjes tussen de beide filialen en naar klanten in de randgemeentes blijken de scooters ideaal.

Afspraak of boodschap in de stad.

Of het nu gaat om woon-werkverkeer, boodschappen of een afspraak in de stad: de e-scooter wordt bij Marks Wachters breed en intensief ingezet. Ten opzichte van een auto ben je met de scooter sneller én goedkoper op korte afstanden. Je kunt meestal voor de deur parkeren, gratis en voor niks! En dat allemaal zonder uitstoot van uitlaatgassen of lawaai. Groener kan het niet.

Deelscooter voor alle medewerkers.

Bij Marks Wachters zijn alle werknemers vrij om de scooter te gebruiken. Met enkele simpele afspraken over gebruik, veiligheid en het accugebruik en opladen, is de beschikbaarheid gegarandeerd. De scooters worden dan ook zeer intensief gebruikt.

Leuke reacties onderweg.

Van een stoffig notaris-imago is bij Marks Wachters geen sprake. De Electric Dutchman scooters zijn in vrolijk oranje en chique blauw gespoten, en voorzien van stickers met de bedrijfsnaam. Dat blijft niet onopgemerkt, getuige de vele reacties die de medewerkers onderweg krijgen. Marketeer Brian Rooijackers van het notariskantoor grinnikt dat hij al eens werd aangesproken als ‘mijnheer van Marks Wachters’.

Integrale duurzaamheid

Marks Wachters hecht aan duurzaam ondernemen en kijkt daarvoor naar al zijn bedrijfsprocessen. Op het gebied van mobiliteit valt dan veel winst te behalen. Daarbij staat meer op het spel dan alleen de brandstofkeuze. De Electric Dutchman wordt in Nederland geproduceerd, geassembleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is behalve oerdegelijk ook maximaal recyclebaar. Voor Marks Wachters was de keuze daarmee eenvoudig. En wat voor een notariskantoor werkt, werkt natuurlijk ook voor een bank, thuiszorg-organisatie, makelaarskantoor, en ga zo maar door! Kijk voor uw ideale Electric Dutchman op www.electricdutchman.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *