ELECTRIC DUTCHMAN

REFERENTIES

De Electric Dutchman, een zeer toepasbaar product als het gaat om branding. Het modulaire frame en verschillende zichtdelen zijn optioneel te kleuren naar wens. Op deze pagina zijn enkele referenties van de verschillende klantcases gepresenteerd. Zie de verschillende afbeelding ter referentie voor de mogelijkheden.

ELECTRIC DUTCHMAN

REFERENTIES

De Electric Dutchman, een zeer toepasbaar product als het gaat om branding. Het modulaire frame en verschillende zichtdelen zijn optioneel te kleuren naar wens. Op deze pagina zijn enkele referenties van de verschillende klantcases gepresenteerd. Zie de verschillende afbeelding ter referentie voor de mogelijkheden.

Domino’s Pizza, je kent ze wel, het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld! Met als doelstelling dat er in 2020 geen nieuwe voertuigen meer aangeschaft worden die rijden op fossiele brandstoffen is Domino’s een zeer innoverend en verduurzamend bedrijf.

De Electric Dutchman scooters worden ingezet voor de bezorging van overheerlijke pizza’s!

Het Klooster van Dalfsen is een vooruitstrevend bedrijf in de leisure en bedrijfsdiensten wereld.
Met services als groepsaccommodatie, vergaderruimte, Bed and Breakfast, solex- en e-scooter verhuur bied het klooster genoeg mogelijkheden aan om te genieten van het mooie Dalfsen.
Inmiddels zijn er 21 Electric Dutchman scooters in gebruik!

Sinds april 2019 rijdt de Accountmanager Out of Home Amsterdam Area van Swinckels op een gebrande Electric Dutchman scooter. 

Duurzaamheid en technische vernieuwing staan hoog in de prioriteitenlijst van Marks Wachters. Zo hebben ze recent gemeld het initiatief om de Formule e naar Eindhoven te halen te ondersteunen. Ook hebben ze twee Electric Dutchman e-scooters aangeschaft om rond te rijden in de binnenstad van Eindhoven.

Toekomstbestendig leven, wonen en ondernemen, met voldoende voedsel voor iedereen. Daaraan wil de Rabobank een bijdrage aan leveren. Als coöperatieve bank versterkten ze hen klanten en hun omgeving daarom met financiële oplossingen, kennis en toegang tot netwerken. Zo stimuleren ze de transitie naar een duurzame wereld waarin zorg voor mens, natuur en klimaat hand in hand gaat met nieuwe verdienmodellen.

Ketel One was op zoek naar een duurzame oplossing om hun vernieuwende Botanical smaken op een opvallende en passende manier te promoten. In de samenwerking met Guest Agency Marketing is er gekozen om de Electric Dutchman samen met een bijpassende aanhanger in te zetten en om te toveren tot een representatieve mobiele Cocktail bar. De dranken van Ketel One Botanical, worden op diverse evenementen gepresenteerd en aan de man gebracht.

De razende reporter, of te wel Koen van TextVast, scheurt sinds maart van afspraak naar afspraak op de Electric Dutchman. Als freelance copywriter is het belangrijk dat hij zich snel kan navigeren naar zijn klanten. Bij voorkeur werkt hij dichtbij om zijn interviews live uit te kunnen voeren in plaats van telefonisch. Met de Electric Dutchman kan hij makkelijk navigeren naar zijn klanten in de drukke binnenstad.

Zwitserleven een bedrijf dat streeft naar een mooiere wereld, wat voor ons Electric Dutchman, als harmonie in de oren klinkt, wil dé pensioenverzekeraar van Nederland zijn. Met als doel iedereen te helpen aan een financieel en bewuste toekomst. Er wordt aan een betere wereld gewerkt door selectief te zijn in samenwerkingen, beleggingen en aandacht te sturen op duurzame en positieve thema’s.

Kuijpers was op zoek naar een duurzame en slimme oplossing om naar de klanten in de binnenstad van Amsterdam te gaan. Zo kwam ze uit bij de Electric Dutchman. Een makkelijke en snelle oplossingen op tot aan de voordeur van de klant te komen. Geen parkeer problematiek voor dit bedrijf.