ELECTRIC DUTCHMAN

REFERENTIES

De Electric Dutchman, een zeer toepasbaar product als het gaat om branding. Het modulaire frame en verschillende zichtdelen zijn optioneel te kleuren naar wens. Op deze pagina zijn enkele referenties van de verschillende klantcases gepresenteerd. Zie de verschillende afbeelding ter referentie voor de mogelijkheden.

ELECTRIC DUTCHMAN

REFERENTIES

De Electric Dutchman, een zeer toepasbaar product als het gaat om branding. Het modulaire frame en verschillende zichtdelen zijn optioneel te kleuren naar wens. Op deze pagina zijn enkele referenties van de verschillende klantcases gepresenteerd. Zie de verschillende afbeelding ter referentie voor de mogelijkheden.

Domino’s Pizza, je kent ze wel, het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld! Met als doelstelling dat er in 2020 geen nieuwe voertuigen meer aangeschaft worden die rijden op fossiele brandstoffen is Domino’s een zeer innoverend en verduurzamend bedrijf.

De Electric Dutchman scooters worden ingezet voor de bezorging van overheerlijke pizza’s!

shell-logo

Shell

Samen met fietsNED is de samenwerking aangegaan om het grote industriële gebied van Shell Pernis te voorzien van Electric Dutchman’s. Op het terrein worden naast fietsen ook scooters ingezet om de kortere afstanden snel af te leggen.

‘Sinds de start van ons eerste seizoen hebben we al heel wat stellen, vrienden en teamuitjes mogen ontvangen voor een toer op de Electric Dutchman in het prachtige Vechtdal Overijssel.

De klanten waarderen de comfortabele zit, het opbergvak onder de bodemplaat, wat vaak van het nodige lekkers wordt voorzien voor een heerlijke stop “on tour”.

Na uitleg en soms wat geruststelling voor een onervaren rijder ging iedereen dit seizoen veilig en probleemloos op pad! De onervaren rijder voelde zich na een proefrondje al snel leider van het voertuig. 

Geen gêne meer voor het brommen en de uitlaatgassen, maar klanten in alle rust en stilte zien genieten van de kronkelende fietspaden in de bossen, de Vecht en kasteel Rechteren.

Naast deze stilte ook groepjes gehad, die tijdens de tour “alle tijd van het Vechtdal” ervoeren en lekker bijkletsen met elkaar. Dat is ook mogelijk!

Een groene Vechtdal- beleving waren alle enthousiaste klanten rijker.’

Het Klooster van Dalfsen.

Sinds april 2019 rijdt de Accountmanager Out of Home Amsterdam Area van Swinckels op een gebrande Electric Dutchman scooter. 

Duurzaamheid en technische vernieuwing staan hoog in de prioriteitenlijst van Marks Wachters. Zo hebben ze recent gemeld het initiatief om de Formule e naar Eindhoven te halen te ondersteunen. Ook hebben ze twee Electric Dutchman e-scooters aangeschaft om rond te rijden in de binnenstad van Eindhoven.

Toekomstbestendig leven, wonen en ondernemen, met voldoende voedsel voor iedereen. Daaraan wil de Rabobank een bijdrage aan leveren. Als coöperatieve bank versterkten ze hen klanten en hun omgeving daarom met financiële oplossingen, kennis en toegang tot netwerken. Zo stimuleren ze de transitie naar een duurzame wereld waarin zorg voor mens, natuur en klimaat hand in hand gaat met nieuwe verdienmodellen.

Ketel One was op zoek naar een duurzame oplossing om hun vernieuwende Botanical smaken op een opvallende en passende manier te promoten. In de samenwerking met Guest Agency Marketing is er gekozen om de Electric Dutchman samen met een bijpassende aanhanger in te zetten en om te toveren tot een representatieve mobiele Cocktail bar. De dranken van Ketel One Botanical, worden op diverse evenementen gepresenteerd en aan de man gebracht.

‘Toen ik de Electric Dutchman zag, dacht ik meteen: dat is een gaaf ding! Ideaal voor mijn werk. Als tekstschrijver neem ik regelmatig interviews af, meestal in de buurt van kantoor, maar vaak is het nét te ver om de fiets te pakken. Dat ik nu op een verantwoorde, duurzame manier naar mijn afspraken kan, vind ik geweldig. En, eerlijk is eerlijk, het is ook een beetje een reclameobject op wielen. Ik merk dat heel wat mensen de scooter eens extra goed bekijken. Niet zo gek, ik denk dat mensen zich steeds bewuster worden van de kwalijke uitstoot van auto’s en scooters en een alternatief zoeken. Dat alternatief heb ik al gevonden.’

Koen Chatrou

Zwitserleven een bedrijf dat streeft naar een mooiere wereld, wat voor ons Electric Dutchman, als harmonie in de oren klinkt, wil dé pensioenverzekeraar van Nederland zijn. Met als doel iedereen te helpen aan een financieel en bewuste toekomst. Er wordt aan een betere wereld gewerkt door selectief te zijn in samenwerkingen, beleggingen en aandacht te sturen op duurzame en positieve thema’s.

Kuijpers was op zoek naar een duurzame en slimme oplossing om naar de klanten in de binnenstad van Amsterdam te gaan. Zo kwam ze uit bij de Electric Dutchman. Een makkelijke en snelle oplossingen op tot aan de voordeur van de klant te komen. Geen parkeer problematiek voor dit bedrijf.