De Electric Dutchman: de bezorgscooter voor de zakelijke markt

Voorkomen is beter dan genezen 

Een kromme voorvork, kapotte spiegel of gescheurde kappen lijken voor de gemiddelde bezorgscooter eerder regel dan uitzondering. Dat komt de verkeersveiligheid niet ten goede, en de bedrijfsuitstraling natuurlijk ook niet. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Verantwoord en voorzichtig rijgedrag is daarvoor natuurlijk het allerbeste. Maar bij het intensieve gebruik van een bezorgscooter zit een ongeluk toch vaak in een klein hoekje. Daarom hebben wij de Electric Dutchman zo robuust ontworpen! Hij raakt veel minder snel  beschadigd, blijft daardoor veilig en representatief, en bespaart ook nog eens aanzienlijk op de gebruikskosten. 

Kapschade 

De meeste schade aan bezorgscooters ontstaat aan onderdelen die helemaal niet functioneel zijn: de kunststof kappen. Ze zijn gemaakt van een materiaal dat hard is, mooi van vorm en uitstraling, maar helaas ook uiterst breekbaar en prijzig. Na de zoveelste reparatie of vervanging wordt dan nogal eens teruggrepen op twee oude bekenden in het ‘onderhoud’: duct tape & tie-wraps. Snel en goedkoop, en voor de functionaliteit van de bezorgscooter maakt zo’n provisorische reparatie eigenlijk niet zoveel uit. ‘Tot het volgende ongelukje houdt het wel’, is dan de gedachte. Maar wij hebben een ander idee bij een veilig, duurzaam en representatief product.  

Functioneel design: mooi én degelijk! 

De Electric Dutchman is speciaal ontworpen voor de zakelijke markt. Er is gekozen voor een robuust metalen frame dat volledig zichtbaar is. De bezorgscooter bevat geen fragiele kunststof onderdelen die alleen het design dienen. Natuurlijk beschikt hij wel over spatborden, maar ook deze worden maximaal beschermd door het sterke frame. De sidesteps aan weerszijden van het frame zullen in de meeste gevallen de impact opvangen en daar hooguit wat lakschade aan overhouden. Ze kunnen op termijn gemakkelijk vervangen of opnieuw gecoat en hergebruikt worden. Zo blijft de Electric Dutchman zelfs op het gebied van reparatie en onderhoud duurzaam. Alle gebruikte onderdelen, zoals voorvork, remmen en aandrijving, komen van gerenommeerde leveranciers en zijn geschikt voor gebruik onder de zware omstandigheden van de bezorgscooter. 

Tot slot kent onze scooter verschillende rij-standen. Deze kunnen worden beïnvloed door de beheerder, niet door de berijder. Daarmee krijgt de beheerder grip op het rijgedrag van zijn berijders, en daarmee dus ook op veiligheid en kosten. In al deze keuzes onderscheidt zich onze professionele bezorgscooter onmiskenbaar van de consumenten-scooter die ook zakelijk wordt gebruikt. Goed voor milieu, bedrijfsimago en de portemonnee.  

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *