De ED elektrische Scooter

Wat is de Electric Dutchman elektrische scooter?

De Electric Dutchman is een elektrische scooter. Oftewel de ‘build for purpose’ mobiliteitsoplossing voor de zakelijke markt. Robuust, laag in onderhoud en door zijn modulaire opbouw is hij ook nog eens volledig aan te passen. Zo creëert u, afhankelijk van huisstijl en gebruik, uw ‘eigen’ elektrische scooter. Dankzij de verwisselbare Energypacks is de Electric Dutchman altijd klaar voor gebruik.

Elektrische scooter productie

De elektrische scooter wordt gebouwd door onze productiepartner IBN. Specs E-Mobility en IBN hebben de handen ineengeslagen om kwaliteit van de Electric Dutchman te waarborgen. IBN is een sociaal gedreven onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen. Werknemers worden via werkleerlijnen opgeleid tot vakkrachten. Na een inwerkperiode en voldoende vakbekwaamheid, bouwen de medewerkers van IBN aan hun eigen toekomst en aan die van ons.

Meer over IBN? bekijk de Video

Pro series

De Electric Dutchman Pro series is momenteel beschikbaar. Een echt werkpaard, geschikt voor de zakelijke markt. Berekend op langere afstanden doordat u de mogelijkheid heeft een extra Energypack te plaatsen. Gebruikt u geen 2e Energypack dan heeft u opbergruimte onder het zadel voor bijvoorbeeld regenkleding. De scooter is voorzien van 2000W motor met extra hoog koppel zodat u zwaardere ladingen mee kan nemen. Daarnaast is de Electric Dutchman voorzien van een connector bij de motor waardoor het achterwiel snel en eenvoudig te vervangen is. Ideaal voor de kilometervreter.

Branding

De Electric Dutchman is een praktische elektrische scooter volledig te branden in de kleuren en stijl van jouw bedrijf. Een gebrande Electric Dutchman is een extensie van je (bedrijfs)identiteit. Een opvallende verschijning op de weg die bijdraagt aan een positieve uitstraling.

Tot en eind maart 2019 is het Impact Pakket beschikbaar! Een voordelig aanbieding waarbij u kunt kiezen uit een of twee Electric Dutchman’s aangekleed met vele diverse accessoires en onderhoudscontracten!

groene elektrische scooter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *