Formula-E is coming to town!?

Formula-E is coming to town!?

In dit geval is ‘town’ Eindhoven, Het hart van de Brainport omgeving! De initiatiefnemers van de Stichting Formula Eindhoven hebben de gemeente in ieder geval al voor hun plannen gewonnen. Samen lanceren ze nu een zeer kansrijk initiatief om dit spektakel binnen te halen. Als producent van elektrische scooters willen wij bij zo’n evenement in onze eigen regio natuurlijk niet ontbreken.

De Formula E staat voor duurzaamheid en innovatie. Autosport bereikt een enorm publiek, en elektrisch racen wordt steeds populairder. Zoals de Formule 1 al jaren de ontwikkelingstuin voor brandstofauto’s is, zo zal de Formula E enorm belangrijk zijn voor de doorontwikkeling en populariteit van elektrische voertuigen. Zo wordt op een speelse en spannende manier een belangrijke bijdrage geleverd aan duurzame mobiliteit en een betere luchtkwaliteit.

Onze elektrische scooter, de Electric Dutchman, voelt zich daarbij als een vis in het water. Een speciale Formula E uitvoering zal gedurende het evenement worden ingezet voor personenvervoer en levering van kleine vrachten. Precies waarvoor hij ook vandaag de dag al door een groeiend aantal klanten wordt ingezet dus. Maar dan in een wel heel speciale setting – wij kunnen niet wachten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *