HET KLOOSTER VAN DALFSEN

Als een ware familie staan de 20 Electric Dutchman scooters gebroederlijk naast elkaar, klaar om dit seizoen de klanten van het Klooster van Dalfsen te voorzien van een unieke rijervaring door het cultuurrijke Vechtdal in Overijssel.

De 20 Electric Dutchman scooters passen perfect in de visie van het bedrijf.  Voorheen werden er enkel tours op de Solex of Puch aangeboden. Daar miste een duurzaam alternatief. Niet alleen omdat klanten daarnaar vroegen, maar ook omdat het bedrijf zelf wilde verduurzamen. Om die reden is een deel van de Solexen ingewisseld voor Electric Dutchman scooters.

Het is een prachtig gezicht, 20 Electric Dutchman scooters op een rij. Ook wij worden daar blij van! Niet alleen omdat het er zo mooi uit ziet, maar ook omdat het Klooster van Dalfsen het eerste bedrijf is dat zo’n grote order plaatste. En we moeten eerlijk zijn: hun geduld werd echt op de proef gesteld, maar inmiddels is de uitlevering compleet.

En dat is maar goed ook, want het nieuwe seizoen is aangebroken. Al vele duurzame ritjes staan gepland. Sterker nog, er zijn al meerdere ritten gemaakt. De Electric Dutchman heeft al een groot deel van het natuurlijke Vechtdal verkend. Kristian Kok van het Klooster van Dalfsen is erg tevreden. “De eenvoud van de Electric Dutchman is een verademing. Het is echt een wereld van verschil ten opzichte van de Solex”.

Met de komst van de Electric Dutchman scooters is het circulaire plaatje van Het Klooster van Dalfsen compleet. Dankzij de uitgebreide zonnepaneleninstallatie kunnen de elektrische scooters door het Klooster van Dalfsen zelfstandig worden voorzien van de nodige elektriciteit. En zo kunnen de gasten van het Klooster weer genieten van de natuur op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

Geïnteresseerd wat de Electric Dutchman voor u kunt betekenen? Vraag de Brochure aan!
https://www.electricdutchman.com/brochure-aanvraag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *