IBN, PRODUCEREN MET SOCIAL RETURN

De Electric Dutchman wordt geproduceerd met hulp van IBN. Een bijzondere partner, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen. Maak kennis met IBN.


Wat is IBN
Eem onderneming die sociaal-maatschappelijke impact wil leveren. Het bedrijf heeft naast de locatie in Veghel nog vijf vestigingen. Het bedrijf doet aan assemblage (onze scooter, designlampen, automatten), maar is ook thuis in diensten voor groenvoorziening, kwekerijen, catering en meer.

Waar bestaat die maatschappelijke betrokkenheid uit?
Het bedrijf speelt een rol in het helpen van mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. IBN zet het welzijn van werknemers op 1 en kijkt welke werknemers geschikt zijn voor welke job. Werkplekken worden hierop ingericht, zodat op een comfortabele en efficiënte manier gewerkt kan worden.

Gaat een sociale werkplaats samen met een complex kwaliteitsproduct?
Is een sociale werkplaats wel handig voor het assembleren van een complex product als een elektrische scooter? Electric Dutchman staat voor kwaliteit en dat kan alleen als het productieproces perfect verloopt. Dit proces hebben we vastgesteld in onze Conformity of Production. Zo wordt onze elektrische kwaliteitsscooter altijd volgens de laatste wet- en regelgeving gebouwd. De totale assemblage is in kleine, goed behapbare, stappen opgedeeld, zodat de werknemers van IBN de verschillende stappen eenvoudig kunnen opvolgen. Zodra de scooter van de band rolt, vindt de eindcontrole plaats. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Electric Dutchman is er trots op dat we met dank aan IBN sociaal maatschappelijke waardes toe kunnen voegen. Zo zetten we samen stappen om ons doel te verwezelijken: het creëren van een circulaire wereld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *