SIMULATIES EN HOLOGRAMMEN

Simulaties en hologrammen

Steeds meer keuzes in het ontwerpproces worden gestuurd door simulaties. Grote en sterkte computers ratelen urenlang met de input van ontwerpers en engineers, totdat de berekeningen en algoritmen een resultaat naar buiten brengen. Een resultaat waar we als mens dagen of weken mee bezig kunnen zijn.

Bij de ontwikkeling van de Electric Dutchman, zijn hoge eisen gesteld door ons en onze klanten. We richten ons op een doelgroep, waarbij de scooter dag in dag uit ingezet wordt. En betrouwbaarheid is erg belangrijk. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom leggen wij de lat op kwaliteit hoog en stellen we strenge eisen aan het ontwerp.

Neem bijvoorbeeld het frame, een fundament onderdeel van de scooter, moet degelijk zijn en de nodige lasten kunnen dragen voor jaren. Om er zeker van te zijn dat het frame de gewenste sterkte heeft zijn er veel simulaties op los gelaten. Niet alleen door ons, maar ook Altran, wereldleider in engineering oplossingen, heeft meegeholpen in het berekenen en analyseren om de kwaliteit te waarborgen.

Met dank aan deze slimme technieken als simulaties, 3d cad programma’s en hologrammen ;), hebben wij een uniek monoframe ontwikkeld dat stevig en sterk is, klaar om de markt te veroveren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *