UNIEK IN ZIJN SOORT, EIGEN IN ZIJN STIJL

Uniek in zijn soort, eigen in zijn stijl

Onderweg met de Electric Dutchman? opvallen doe je zeker. En dat opvallen, kan veel voordelen voor je bedrijf opleveren! Je prikkelt zintuigen en komt weer eens bewust of onbewust voor in de gedachten van je klant. Exact wat je wil, want dat is niet alleen goed voor je bekendheid, maar kan ook zomaar een oude herinnering oproepen en mogelijk zorgen voor een nieuwe bestelling. 

Groeiende bezorgmarkt

Als we kijken naar de maaltijd bezorgmarkt rijdt er inmiddels van alles op de weg en in in hoge aantallen. Volgens een artikel uit de Volkskrant: “Met elkaar laten we in Nederland zo’n 300 miljoen maaltijden per jaar bezorgen. Dat groeit met 20 procent per jaar. Nu al is maaltijdbezorging goed voor 6 procent van de ­levensmiddelenmarkt.”

Zo!, dat zijn een hoop bezorgscooters die zich rond de lunch en diner door de stad navigeren. Ieder op zijn eigen missie met zijn eigen scooter. Maar wees eerlijk, al die scooters lijken op elkaar toch? Enkel de sticker op de bezorgbox onderscheid de ene van de ander scooter.  De Electric Dutchman is uniek in zijn soort en zet de bezorgscooter neer op een nieuwe, frisse en verantwoorde wijze.

Hoe dan ook, wij vinden het erg gaaf om steeds meer unieke Electric Dutchmans op de weg te zien en het straatbeeld doen opfleuren. Hoe we voorheen verwachtte voornamelijk zwarte en witte modellen weg te zetten, blijkt dat klanten gekleurde scooters in eigen huisstijl erg belangrijk vinden. De productie staat regelmatig vol Electric Dutchman scooters in veel verschillende kleuren. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *